Tallers Culturals (Art i creació (Farinera))

Novetat!!

CONFECCIONA SENSE PATRONS

Dimarts de les 17.30 a les 19.30 h

Del 10 d'Abril de 2018 al 5 de Juny de 2018

Espai: TALLER 1 ( CCLFC)

Professor/a: Pérez Ramos, Montserrat

Gaudeix de la confecció sense fer servir patrons directament. Amb el teixit realitzarem peces divertides, fàcils i pràctiques per divertir-nos cosint. (Són necessaris coneixements bàsics de màquina de cosir). Material imprescindible per al primer dia: Màquina de cosir, material bàsic de costura (metro, agulles, agulles, tisores de tall, didal, sabó de marcar, fil d'embastar i fil al to dels teixits. teixit; Viscosa (ni punt, ni elàstic) Dos retalls 1 retall de 2m de llargs 1,20 d'ample aprox. 1 retall de 1,50 de llarg x 40 cms d'ample aprox.

Preu: 74,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 19/03/2018
Novetat!!

PATRONATGE

Dimarts de les 19.30 a les 21.30 h

Del 10 d'Abril de 2018 al 5 de Juny de 2018

Espai: TALLER 1 ( CCLFC)

Professor/a: Pérez Ramos, Montserrat

Un curs per a aprendre a dissenyar la teva roba i a confeccionar patrons. Nivell obert. Material necessari des del primer dia. Material bàsic de costura: metro, agulles, agulla, fil d'embastar, fil al to del teixit, didal, sabó de marcar, tisores de tall ... Paper de patrons, tisores de paper, escaire i regla de 50cms, llapis, goma, celo, llibreta i bolígraf per apunts.

Preu: 74,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 19/03/2018

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS ABRIL-MAIG-JUNY: El període d'inscripció als tallers és del 19 de març al 4 d'abril 2018. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'abril, maig i juny 2018. Els/les alumnes que han cursat el trimestre gener-març 2018 poden venir a inscriure's presencialment de manera preferent del 12 al 17 de març 2018.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org