Tallers Culturals (Art i creació (Farinera))

Novetat!!

AQUAREL·LA

Dimecres de les 19 a les 21 h

Del 24 de Gener de 2018 al 14 de Març de 2018

Espai: SALA D'ARTS PLÀSTIQUES (CCLFC)

Professor/a: Leiva Granger, Paula

Iniciació al món i la tècnica de l'aquarel·la. Podràs aprendre diferents formes de representació i "tots els secrets" per obtenir millors resultats i variats estils d'aplicació. La professora acompanya i ensenya amb paciència i dóna referència històriques que enriqueixen la classe. Material necessari des del primer dia: aquarel·les de pastilla, ofertes de caixa petita Cotman butxaca 12 colors més pinzell, afegir una pastilla BREHAT DALBE ½ negre ivori. Altres marques possibles: Winsor & Newton, Blockx, SCHMINCKE, Rembrandt. Pinzells: Una brotxa plana, barata de xinès 4 cms d'ample. Pinzells ARTIST d'aquarel·la de pèl acrílic rodons Nº 4, 6,10 Altres marques: Golden Sable, Golden Nylon, Drawell, Escoda. 1 pinzell pla, Nº 6, pèl sintètic, mànec metacrilat DALBE. Una paleta plàstica blanca rectangular 18 + 4 (2) espais 23,5 x 34 cms. o glaçonera plàstica blanca. Contraplacat 37 x 47 cms. fusta premsada o un tros d'acrílic. 1 Full de paper d'aquarel·la 240 grs GUARRO de gra fi 50 x 70 cms. Cinta de pintor per emmascarar, 3cms.anchoTESSA. Estoreta per guardar pinzells d'aquarel·la, amb butxaques interiors. Pols de talc. Tres pots de vidre, nets. Un rotllo de paper higiènic i un altre de cuina. Ganivet de tallar mantega (punta rodona) .75 cèntims en un xinès. Una cullereta de cafè. Un llapis de grafit Nº2 Una goma d'esborrar. Una carpeta.

Preu: 74,92 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 35,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 08/01/2018
Novetat!!

ART TÈXTIL

Dimarts de les 12 a les 14 h

Del 23 de Gener de 2018 al 13 de Març de 2018

Espai: SALA D'ARTS PLÀSTIQUES (CCLFC)

Professor/a: Pérez Ramos, Montserrat

Un taller per explorar artísticament els límits del tèxtil a través de diferents tècniques. Li donarem al teixit un llenguatge completament pictòric. Material necessari des del primer dia: un bastidor sense tela de 50x50cm, claus llargs i martell. Material tèxtil que pot ser: fils, llanes, cordó, corda, ràfia, filferro, bambú, cànem, tires de gasa o teixits transparents ... fils metal·litzats ... o qualsevol altre material que puguem trenar. Agulles de diferents gruixos i mides, tisores, alicates o cúter (depèn del materials que es portin) i una pinta amb les pues separades (tipus pinta de les permanents).

Preu: 74,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 08/01/2018

CLAUS PER GAUDIR DE LA MÚSICA CLÀSSICA

Dimecres de les 11.30h a les 13.00h

Del 24 de Gener de 2018 al 14 de Març de 2018

Espai: SALA PETITA (EAMP)

Professor/a: Anglés Palacio, Maria José

La música clàssica no és només per experts. Seguirem les històries que hi ha al darrera de les músiques per observar la societat i el moment en que van néixer; agafant les pròpies claus per gaudir-la cada dia.

Preu: 56,19 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 08/01/2018
Novetat!!

INICIACIÓ AL DIBUIX

Dimecres de les 10 a les 12h

Del 24 de Gener de 2018 al 14 de Març de 2018

Espai: SALA D'ARTS PLÀSTIQUES (CCLFC)

Professor/a: Gómez Serra, Lucía

Taller destinat a totes aquelles persones interessades en aprendre a dibuixar tot allò que les envolta, tal i com ho veuen i observen. És també un curs per aprendre a expressar, de forma plàstica, les idees personals que duem a dins en un estil figuratiu i realista.

Preu: 74,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 08/01/2018
  Anterior    1  2    Següent  

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS GENER-FEBRER-MARÇ: El període d'inscripció als tallers és del 8 al 17 de gener 2018. Els tallers s'impartiran durant els mesos de gener, febrer i març 2018. Els/les alumnes que han cursat el trimestre octubre-desembre 2017 poden venir a inscriure's presencialment de manera preferent del 4 al 15 de desembre 2017.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Centre cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org