Logo del centre cívic
Bruk Out! A Dancehall Queen Documentary
Logo de l'activitat Bruk Out! A Dancehall Queen Documentary

Dijous de 19:00 a 20:09

11 de novembre de 2021

Espai: TEATRE (CCLFC)

Artista: Cinema Documental Musical

Saps què és el dancehall? Ets fan de la seva energia alliberadora i sensual o més aviat penses que és un ball massa explícit i lasciu? Tant si el coneixes com si no, tant si n'ets admirador com si ets crític, Bruk Out! A Dancehall Queen Documentary t'obrirà una finestra al món de les reines del dancehall, amb totes les seves capes i complexitats. A través de les històries de sis noies de molt diverses procedències —Polònia, Estats Units, el Japó, Itàlia, Espanya i, evidentment, Jamaica— que es preparen per competir en un dels campionats més importants del planeta, l'International DanceHall Queen, descobriràs les penúries, els anhels i l'alliberadora desimboltura de les protagonistes d'aquesta cultura sorgida dels carrers de Jamaica i convertida en un fenomen global.

En el principal concurs mundial per a aquest ball vigorós, sexual i també catàrtic, la càmera captura el vigor, el desenfrenament i l'acrobàcia d'un ball sensacional i lliure de pudors, que tant pot simular l'aparellament com l'aleteig d'una papallona. En paral·lel, també mostra el sentiment de comunitat, militància i dedicació que envolta el dancehall, donant veu a les vivències personals —violència masclista, problemes familiars, la batalla quotidiana contra els estereotips físics— de joves que s'han deixat els estalvis i la pell per mostrar els seus dots en la competència i a les quals el ball fa sentir «lliures, poderoses i sexies».

Cori McKenna va passar dos anys estudiant tot el que envolta les Dancehall Queens, incloses les lesions de les dancers i els problemes d'abusos. Certament, la directora ha aconseguit dissipar molts dels mites que envolten aquesta mena de ball a través de les declaracions de les queens on expliquen l'alegria que els genera el reconeixement de la seva feminitat.

A més, aquest documental també inclou les opinions de grans artistes del planeta Dancehall, com per exemple Beenie Man, Elephant Man, Tifa, Konshens, Ding Dong o Mr. Vegas, així com grans Dancehall Queen de Jamaica com Mad Michelle, Latonya Style i Queen Latesha. 

FITXA ARTÍSTICA:
Directora: Cori McKenna. País: Estats Units. Any: 2017.
Idiomes: Anglès. Còpia VOSE

Preu: Gratuït

Dijous
11/11/2021

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS DEL CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT del 4rt TRIMESTRE 2022: Del 12 al 27 de setembre 2022 .Les classes s'impartiran durant els mesos de octubre, novembre i desembre 2022. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte cal que feu la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 22h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos als tallers del CASAL DE BARRI ANTONI MIRÓ I PERIS de setembre, octubre, novembre i desembre 2022 cal que consulteu cada taller per veure les dates d'inscripció de cada activitat . Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. En cas de voler fer la inscripció presencial ho podeu fer de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 i de 16 a 20h .

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. De dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i de 16 a 20h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud