Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

Condicions generals1) El Centre Cultural la Farinera del Clot es reserva el dret d’admissió cap aquelles persones que no respectin la feina dels talleristes i el procés d’aprenentatge de la resta de persones usuàries.
2) No es permetran actituds racistes, sexistes, homòfobes o que vulnerin els drets de les persones.
3)No es pot menjar ni beure a les sales, excepte a l'espai del bar.
4)No es permet fumar.
5)No està permesa l'entrada d'animals i bicicletes al Centre.
Condicions reserva1) No es podran matricular persones menors de 16 anys. (Excepte en els cursos específics per a infants o joves)
2) Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.
3) El Centre Cultural la Farinera del Clot es reserva el dret d’admissió cap aquelles persones que no respectin la feina dels talleristes i el procés d’aprenentatge de la resta de persones usuàries.
4) El preu dels cursos genèrics és de 4.40 €/h sense iva . El preu dels cursos per a infants i adolescents és de 2.76 €/h sense iva . Els preus totals de cada curs que s’especifiquen són amb IVA inclòs.
5) Els preus aplicats als tallers són els preus públics que estipula l'Ajuntament de Barcelona 6) Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.
7) El pagament de les inscripcions on line és amb targeta bancària. En cas de no disposar de targeta la inscripció s'efectuarà presencialment al Centre i a través de pagament bancari.
8) Les places a tots els tallers són limitades. Una part d'aquestes s'efectuen on line, la resta es duran a terme presencialment.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud