Logo del centre cívic

Tallers Culturals (EAMP DESCOBREIX)

Novetat!!
VIATGEM AMB MOZART
Logo de l'activitat VIATGEM AMB MOZART

Divendres de 18h30 a 20h

9 de setembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Muntsa Lamúa. Organitzat per AFOPA.
La música de Mozart a través dels seus viatges: París, Londres, Milà i Viena. Mozart es va passar mitja vida viatjant: primer van ser les gires com a nen prodigi i després els viatges professionals. Va tombar per mitja Europa i va aprendre dels millors compositors d’arreu. Com era la música que va compondre a França? I a Itàlia? És cert que Mozart parlava cinc idiomes? Quan trigava en anar de Salzburg a Viena? Comentarem aquests i d'altres aspectes de la vida i l'obra de Mozart mentre escoltem algunes de les seves millors partitures.

Preu: Gratuït

Divendres
09/09/2022
Novetat!!
LES COSES DE LA BOHÈMIA CATALANA: SANTIAGO RUSIÑOL I RAMÓN CASAS.
Logo de l'activitat LES COSES DE LA BOHÈMIA CATALANA: SANTIAGO RUSIÑOL I RAMÓN CASAS.

Divendres de 18h30 a 20h

16 de setembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Muntsa Lamúa. Organitzat per AFOPA.
Ambdós joves burgesos i inquiets foren els pioners en portar a Catalunya els vents de modernitat que tan calien a una societat extremadament conservadora, com la del darrer quart del segle XIX.

Preu: Gratuït

Divendres
16/09/2022
Novetat!!
HISTÒRIES DE LA HISTÒRIA: El Clot i el Camp de l'Arpa
Logo de l'activitat HISTÒRIES DE LA HISTÒRIA: El Clot i el Camp de l'Arpa

Divendres de 18h30 a 20h

30 de setembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Jordi Corominas. Organitzat per AFOPA.
El Clot i el Camp de l’Arpa de Sant Martí de Provençals: Encara avui en dia moltes persones consideren el Clot i el Camp de l’Arpa com un sol barri pertanyent al vell municipi de Sant Marti de Provençals. La seva separació mitjançant la Meridiana dividí durant anys la seva identitat, més repartida a l’actualitat. Conèixer la seva Història i com es formaren pot ajudar-nos a entendre les seves característiques i personalitat, filla d’un mateix nucli, però diferenciada pel pas del temps.

Preu: Gratuït

Divendres
30/09/2022
Novetat!!
INICIACIÓ AL GÒSPEL
Logo de l'activitat INICIACIÓ AL GÒSPEL

Dimarts de 19 a 20h

Del 4 d'octubre de 2022 al 25 d'octubre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Professor/a: Millán Rovira, Marga

Inicia't en el món de la música a través del Gòspel de manera divertida i en grup. Sabies que quan cantem s'activa l'hemisferi dret del nostre cervell i alliberem endorfines? A més millora la postura corporal, redueix l'estrès, serveix d'antidepressiu i millora la memòria, la qualitat del son i la capacitat pulmonar. Vine i descobreix la teva pròpia veu!

Preu: 19,46 € (IVA inclòs)

Dimarts
04/10/2022
Dimarts
11/10/2022
Dimarts
18/10/2022
Dimarts
25/10/2022
  Anterior123Següent

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS DEL CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT del 4rt TRIMESTRE 2022: Del 12 al 27 de setembre 2022 .Les classes s'impartiran durant els mesos de octubre, novembre i desembre 2022. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte cal que feu la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 22h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos als tallers del CASAL DE BARRI ANTONI MIRÓ I PERIS de setembre, octubre, novembre i desembre 2022 cal que consulteu cada taller per veure les dates d'inscripció de cada activitat . Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. En cas de voler fer la inscripció presencial ho podeu fer de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 i de 16 a 20h .

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. De dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i de 16 a 20h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud