Tallers Culturals (Dansa (Farinera))

ZUMBA GRUP A

Dimarts de les 18.45 a les 19.45

Del 2 d'Octubre de 2018 al 4 de Desembre de 2018

Espai: AULA DE DANSA (CCLFC)

Disciplina fitness consistent en moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Una classe de zumba conté els principals ritmes llatinoamericans, com són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba, també fins la música pop moderna. Material necessari: Roba d’ esport, unes sabatilles esportives, aigua i una tovallola

Preu: 46,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 12/09/2018

ZUMBA GRUP B

Dimecres de les 18.00 a les 19.00 h

Del 3 d'Octubre de 2018 al 5 de Desembre de 2018

Espai: AULA DE DANSA (CCLFC)

Professor/a: Rodríguez Vera, Sandra

Continguts: Disciplina fitness consistent en moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. Una classe de zumba conté els principals ritmes llatinoamericans, com són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba, també fins la música pop moderna. Material necessari: Roba d’ esport, unes sabatilles esportives, aigua i una tovallola.

Preu: 46,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 12/09/2018

SALSA INICIACIÓ

Dilluns de les 19 a les 20h

Del 1 d'Octubre de 2018 al 3 de Desembre de 2018

Espai: AULA DE DANSA (CCLFC)

Professor/a: Riera Mirabet, Marc

Continguts: Ball típic del Carib que neix de la fusió dels ritmes africans i europeus en aquesta zona. D’aquests ritmes en sorgiran d’altres com el son, la guaracha i la rumba que posteriorment donaran lloc a la salsa. En aquest taller aprendrem a identificar-ne el ritme i les seves passes bàsiques, a partir de les quals podrem construir figures típiques de la salsa cubana. (No cal inscriure’s en parella. El Centre no pot garantir la paritat entre homes i dones). Material necessari: Roba còmode

Preu: 46,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 12/09/2018

COUNTRY NIVELL OBERT

Dimarts de les 20 a les 21.30h

Del 2 d'Octubre de 2018 al 4 de Desembre de 2018

Espai: AULA DE DANSA (CCLFC)

Professor/a: Cadena Portal, Blanca

Vine a aprendre i a perfeccionar els passos d’aquest popular estil musical sorgit als anys 20 del segle passat a les regions rurals dels Estats Units, les províncies marítimes del Canadà i Austràlia. Els cursos de ball country pretenen formar l'alumnat del ball en línia, i aporten un reforç en la coordinació, la memòria i l'orientació en l'espai, a part de les gratificacions del ball en sí mateix. Assolirem els passos bàsics i avançarem en coreografies i figures més complexes del ball en línia. Material necessari: Roba còmoda

Preu: 70,24 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 12/09/2018
  Anterior    1  2    Següent  

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4rt TRIMESTRE 2018: El període d'inscripció als tallers 12 al 26 de setembre 2018. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre 2018. Consultar en cada monogràfic el seu propi període d'inscripció.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org