Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ACTIVITATS GRATUÏTES EAMP)

CLUB FOTOGRAFIA NIVELL 0
Logo de l'activitat CLUB FOTOGRAFIA NIVELL 0

Dilluns de 18:30 a 20h

Del 17 de gener de 2022 al 28 de febrer de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Vine a aprendre i a gaudir de la fotografia. Es parlarà de tècniques i hi haurà sortides formatives. Les sessions s’aniran fent als diferents Casals de Barri que participen en aquesta activitat: Casal de Barri Poblenou (17 i 24 de gener) Casal EAMP (31 de gener i 7 de febrer) Casal de Barri Llacuna (21 i 28 de febrer). Data: Dilluns de 18:30-20. Del 17 de gener al 28 de febrer (El 14 de febrer no hi haurà taller).

Preu: Gratuït

Dilluns
17/01/2022
Dilluns
24/01/2022
Dilluns
31/01/2022
Dilluns
07/02/2022
Dilluns
21/02/2022
Dilluns
28/02/2022
Novetat!!
EMBOLIQUEM AMB FUROSHIKI
Logo de l'activitat EMBOLIQUEM AMB FUROSHIKI

Dimarts de 18:30 a 20h

21 de desembre de 2021

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de: Taller del Millor que nou, reparat. Aprendrem la tècnica tradicional japonesa del furoshiki, l’art d’embolicar-ho tot amb tela. Veurem quins materials podem fer servir i practicarem un munt de maneres d’embolcallar coses diferents: esfèriques, llibres, ampolles etc.

Preu: Gratuït

Dimarts
21/12/2021
Novetat!!
TORNEIG DE KLASK
Logo de l'activitat TORNEIG DE KLASK

Dimecres de 17:00h a 19:15h

22 de desembre de 2021

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

El Klask és un joc de taula de partides ràpides on es posen a prova els reflexes i l’habilitat dels i les participants. El guanyador/a de cada ronda serà al millor de 3 partides i el premi final serà un joc de taula d’scape room A partir de 6 anys, podeu inscriure-us en família i aportar un regal per la campanya de reis.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/12/2021
    Anterior    1  2  Següent    

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 1r TRIMESTRE 2022: Del 3 al 12 de gener 2022 .Les classes s'impartiran durant els mesos de gener , febrer i març 2022. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 22h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos a les càpsules i monogràfics consulteu a cada activitat el seu propi període d'inscripció

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud