Tallers Culturals (Cos i ment (Farinera))

HIPOPRESSIUS INICIACIÓ

Dimarts de 20 a 21h

Del 2 d'Octubre de 2018 al 4 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 (CCLFC)

Pren consciència del teu cos, aprèn i practica els exercicis que et faran enfortir el sòl pelvià. Per mantenir una bona salut és important cuidar el sòl pelvià i la musculatura abdominal. Quan ens anem envellint, la musculatura es debilita i cal enfortir-la per evitar problemes posteriors. Alhora, i sobretot per dones que es troben al post-part, és important que el cos torni aviat al seu estat natural, per evitar dolors i un estat de baixa forma física de la mare. Aquest taller comprèn exercicis de Kegel i abdominals hipopressius. Curs orientat tant a dones com a homes.

Preu: 46,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

HIPOPRESSIUS VANÇATS

Dijous de 20 a 21h

Del 4 d'Octubre de 2018 al 20 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 (CCLFC)

Segueix treballant amb la tècnica hipopressiva augmentant la seva intensitat i obtenint un treball una mica més metabòlic. (Cal haver realitzat un curs d’iniciació als abdominals hipopressius).

Preu: 46,83 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

IOGA EN FAMILIA

Dimecres de les 17.15 a les 18.15h

Del 3 d'Octubre de 2018 al 5 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 (CCLFC)

Professor/a: Howe, Lisa

Activitat conjunta que reforça els vincles pares-fills a través de dinàmiques i exercicis de ioga. En un ambient de tranquil·litat i joc, treballarem l'elasticitat, la respiració, l'equilibri i la concentració i ho farem juntament amb els nostres petits! Amb la respiració l’ajudem a equilibrar les emocions. I amb la meditació li aportem calma i serenitat. No es necessari tenir coneixements previs de ioga. La inscripció inclou un infant i un adult.

Preu: 64,37 € (IVA inclòs)

Veure sessions

IOGA GRUP A

dilluns de de les 17.30 a les 19h

Del 1 d'Octubre de 2018 al 3 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 (CCLFC)

Professor/a: Howe, Lisa

Continguts: Consciència i importància de la respiració amb tècniques de Pranayama, per harmonitzar les energies a través de la respiració. Ioga Kundalini. Treballar amb el cos mitjançant exercicis per obtenir més flexibilitat i força, d’aquesta manera millorar el cos a nivell muscular. A nivell articular millorar la mobilitat, també l’estat de l’esquena i l’espina mitjançant l’alineació correcta i la correcció postural. Tècniques de relaxació. Relaxar la ment per poder alleugerir tots els efectes de l’estrès. Material necessari: Roba còmoda

Preu: 70,24 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4rt TRIMESTRE 2018: El període d'inscripció als tallers 12 al 26 de setembre 2018. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre 2018. Consultar en cada monogràfic el seu propi període d'inscripció.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org