Logo del centre cívic

Tallers Culturals (EAMP DESCOBREIX)

Novetat!!
INICIACIÓ AL GÒSPEL
Logo de l'activitat INICIACIÓ AL GÒSPEL

Dimarts de 18 a 19h

Del 8 de novembre de 2022 al 29 de novembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Professor/a: Millán Rovira, Marga

Inicia't en el món de la música a través del Gòspel de manera divertida i en grup. Sabies que quan cantem s'activa l'hemisferi dret del nostre cervell i alliberem endorfines? A més millora la postura corporal, redueix l'estrès, serveix d'antidepressiu i millora la memòria, la qualitat del somni i la capacitat pulmonar. Vine i descobreix tu pròpia veu!

Preu: 19,46 € (IVA inclòs)

Dimarts
08/11/2022
Dimarts
15/11/2022
Dimarts
22/11/2022
Dimarts
29/11/2022
Novetat!!
TALLER D’ESCRIPTURA: ‘COMENÇAR PER LA PRIMERA PÀGINA’
Logo de l'activitat TALLER D’ESCRIPTURA: ‘COMENÇAR PER LA PRIMERA PÀGINA’

Divendres de 18:30 a 20h

Del 11 de novembre de 2022 al 25 de novembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Professor/a: Font, Patricia

Saps per què t’agraden els escriptors que t’agraden? Com s’ho fan? Els surt sol? En aquest taller veurem per què un text es converteix en text literari. Descobrirem algunes tècniques de narrativa i les veurem aplicades en els mateixos textos. Pensarem en un personatge o situació i n’escriurem un text. Sessió 1: què és la ficció.? Sessió 2: Dir o mostrar.? Sessió 3: Narrar amb punt de vista.?

Preu: 21,89 € (IVA inclòs)

Divendres
11/11/2022
Divendres
18/11/2022
Divendres
25/11/2022
Novetat!!
TALLER de NEUROCIÈNCIA: DESCOBREIX EL TEU CERVELL!
Logo de l'activitat TALLER de NEUROCIÈNCIA: DESCOBREIX EL TEU CERVELL!

Divendres de 18:30 a 20h

Del 11 de novembre de 2022 al 25 de novembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Professor/a: Bocos Torres, Marcos

En aquest taller, aprendràs perquè et comportes d'una manera o d'una altra, atenent a la teva estructura mental. Així, coneixent com funciona el teu cervell, podràs adaptar-te millor al mitjà i a les circumstàncies que t'envolten.

Preu: 21,89 € (IVA inclòs)

Divendres
11/11/2022
Divendres
18/11/2022
Divendres
25/11/2022
Novetat!!
MERCAT D'INTERCANVI
Logo de l'activitat  MERCAT D'INTERCANVI

Dissabte de 10h a 13h

12 de novembre de 2022

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Vine a intercanviar o regalar allò que ja no fas servir i que algú altre pot aprofitar (llibres, roba, joguines, plantes, discs, objectes de decoració, petits electrodomèstics,....) Reserva taula i munta la teva paradeta i xerra amb altres veïns i veïnes que també volen donar una segona oportunitat als seus objectes.

Preu: Gratuït

Dissabte
12/11/2022
  123  Següent

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS DEL CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT del 4rt TRIMESTRE 2022: Del 12 al 27 de setembre 2022 .Les classes s'impartiran durant els mesos de octubre, novembre i desembre 2022. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte cal que feu la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 22h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos als tallers del CASAL DE BARRI ANTONI MIRÓ I PERIS de setembre, octubre, novembre i desembre 2022 cal que consulteu cada taller per veure les dates d'inscripció de cada activitat . Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. En cas de voler fer la inscripció presencial ho podeu fer de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 i de 16 a 20h .

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. De dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i de 16 a 20h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud