Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Tallers gratuïts EAMP)

PRACTICA EL TEU ANGLÈS. BÀSIC

Tots els dilluns de 17:00 a 18:00h

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Practica l'anglès amb els grups de conversa oberts que us ofereix l'EAMP. Dos grups per tal que us pugueu incorporar al que millor s'adapti als vostres coneixements i necessitats. L'activitat és tots els dilluns, i pots venir o al grup BÀSIC de 17 a 18h, o al grup AVANÇAT de 18 a 19h.

Preu: Gratuït

Novetat!!
CLUB DE FOTOGRAFIA

Diversos dilluns de 19:00 a les 20:30h

Del 8 d'abril de 2019 al 17 de Juny de 2019

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Fotoclub Poblenou. Si t’agrada la fotografia, vine i comparteix la teva passió. Es parlarà de tècniques, hi haurà sortides fotogràfiques i potser, es faci una petita exposició al centre amb les fotografies fetes.

Preu: Gratuït

Dilluns
08/04/2019
Dilluns
29/04/2019
Dilluns
13/05/2019
Dilluns
27/05/2019
Dilluns
03/06/2019
Dilluns
17/06/2019
Novetat!!
+ QUE PASSEJAR. Visita a les calderes de la Fabra i Coats i a Sant Martí Vell.

Dimarts 14 de maig de 17.30h

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Si en la darrera passejada vam conèixer una mica la Fabra i Coats ara volem apropar-nos al cor de la fàbrica: les calderes. Una visita que no seria possible sense la gent de l'Associació d'Amics de la Fabra i Coats, que ens explicaran la història i el funcionament d'aquest lloc que va estar ple de vida al passat i ara vol renéixer. Després anirem caminant fins a l'església de Sant Martí Vell, per gaudir d'aquesta obra i apropar-nos, també, a les arrels del districte de Sant Martí, i acabar tornant passejant fins al Clot. El punt de trobada serà l'entrada principal de Fabra i Coats a les 17.30h.

Preu: Gratuït

Novetat!!
NETEJA NATURAL

Dimecres 26 de juny de 18:00 a les 20:00h

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Reparat, Millor que Nou. Petits trucs per fer una neteja de casa d’acord amb el medi ambient, més econòmica i a la vegada respectuosa amb la nostra salut.

Preu: Gratuït

  Anterior    1  2    Següent  

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 1r TRIMESTRE 2019: El període d'inscripció als tallers és de l'1 al 10 d'abril 2019. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'abril, maig i juny 2019.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud