Tallers Culturals (Tallers gratuïts EAMP)

Novetat!!

EMBOLCALLS I NADALES AMB MATERIALS REUTILIZATS

Divendres 23 de novembre de 18:00 a les 20:30h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

A càrrec de Reparat, millor que nou. Descobreix tècniques d'embolcallament de regals i postals de Nadal amb materials reutilizats. Fent aquest taller reflexionem sobre el consum i el malbaratament que es du a terme en aquestes èpoques.

Preu: Gratuïta

Novetat!!

CLAQUETA I ACCIÓ! "CABALLITO DE MAR" I "STRAWS".

10 de novembre de 18:30 a les 19:30h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

En el primer documental, destinat al públic juvenil, ens endinsarem a conèixer la importància d'aquest animal en el medi marí que sovint és capturat per ser contemplat en aquaris. En el segon, l'actor i director Tim Robbins narra la història de les canyetes de plàstic d'un sol ús que acaben als carrers i abocadors, i finalment van a parar al mar. Hi haurà debat posterior.

Preu: Gratuïta

Novetat!!

+ QUE PASSEJAR: DESCOBRIM LA SAGRERA.

22 octubre de 17:00 a les 19:00h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Creieu que és possible passejar per la Meridiana amb tot el seu renou i moviment i tot d'una descobrir un oasi de pau, màgic i una mica salvatge? Si us apunteu a aquesta passejada gaudireu d’aquest espai, el Parc Pegaso i tot seguit, caminant pels carrerets del voltant, arribarem al cor de la Sagrera, la Plaça de les Masadas.

Preu: Gratuïta

Novetat!!

RACÓ DE BELLESA

Dimecres 28 de novembre de 18:00 a 19:30h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Un taller obert per a compartir trucs de bellesa, productes específics per a cada necessitat, rutines personalitzades per a cada estació de l'any, tipus de pell, edat i diferents parts del cos, maquillatge de tendència...qualsevol tema d'interès dels assistents. Un espai per a compartir mentre passem una estona divertida. Porta els teus productes.

Preu: Gratuïta

  Anterior    1  2    Següent  

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4rt TRIMESTRE 2018: El període d'inscripció als tallers 12 al 26 de setembre 2018. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'octubre, novembre i desembre 2018. Consultar en cada monogràfic el seu propi període d'inscripció.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org