Tallers Culturals (Tallers gratuïts EAMP)

Novetat!!

Bijuteria i complements

Divendres 24 de novembre de les 18h a les 20.30h

24 de Novembre de 2017

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

A càrrec de Reparat, Millor que Nou. S’ensenyarà a fer peces de bijuteria senzilles com arracades, penjolls, fermalls i altres complements, per tal de donar un segon ús a residus domèstics de difícil reciclatge.Cal inscripció prèvia on-line a www.farinera.org o presencialment.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Desmaterializació

Divendres 27 d'octubre de les 18h a les 20.30h

27 d'Octubre de 2017

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

A càrrec de Reparat, Millor que Nou. L'excés de residus a la nostra societat ens obliga a pensar noves formes de produir, de consumir i de relacionar-nos per a generar menys impacte en el medi. En aquest taller coneixerem el concepte de desmaterialització i com ha anat integrant-se en les nostres vides.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Per Nadal menys residus

Divendres 15 de desembre de les 18h a les 20.30h

15 de Desembre de 2017

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

A càrrec de Reparat, Millor que Nou. Ensenyarem tècniques d’embolcallament de regals i postals de Nadal amb materials reutilitzats. Cal inscripció prèvia on-line a www.farinera.org o presencialment

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Taller de l'Hort ecològic: l'hort vertical

Divendres 17 de novembre de les 18h a les 19.30h.

17 de Novembre de 2017

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Sovint, les nostres cases no disposen d’espai suficient per a poder tenir-hi un hort o fins i tot, una taula de cultiu. Crear un petit hort vertical i penjar-lo de la paret pot ser una bona solució per a poder plantar alguna hortalissa a casa nostra. S’explicaràla diferència entre els murs verds i els jardins verticals. Cal inscripció prèvia on-line a www.farinera.org o presencialment abans del 14 de novembre.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS SETEMBRE-OCTUBRE-NOVEMBRE: El període d'inscripció als tallers és del 6 al 20 de setembre 2017. Els tallers s'impartiran durant els mesos de setembre, octubre i novembre 2017.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.