Tallers Culturals (Tallers gratuïts EAMP)

PRACTICA EL TEU ANGLÈS

Tots els dilluns de 17 a 18h, i de 18 a 19h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Practica l'anglès amb els grups de conversa oberts que us ofereix l'EAMP. Dos grups per tal que us pugueu incorporar al que millor s'adapti als vostres coneixements i necessitats. L'activitat és tots els dilluns, i pots venir o al grup BÀSIC de 17 a 18h, o al grup AVANÇAT de 18 a 19h.

Preu: Gratuïta

TALLER OBERT DE CATALÀ

Tots els divendres de 18:30 a les 20:30h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Tens un dubte lingüístic de català? Els pronoms febles se't resisteixen? Dubtes davant les "s" sordes o sonores? Vine a plantejar els teus dubtes i els aclarirem entre totes i tots.

Preu: Gratuïta

Novetat!!

CUIDAR A LES CUIDADORES

Dimecres 20 de febrer de 12 a 13:30h

Del 12 de Desembre de 2018 al 6 de Març de 2019

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Ets cuidador/a d'una persona depenent? En col·laboració amb l'EAP d'Encants t'obrim un espai per reflexionar i tenir eines de suport. Perquè no es pot cuidar si no et cuides tu primer/a. Les sessions disponibles a la web són les que hi ha programades, però s'anirà ampliant el calendari d'activitats. Tot i que ja s'hagin fet algunes sessions podeu apuntar-vos a les properes.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

RISOTERÀPIA

Divendres 8 de març de les 17 a les 18h

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Activitat terapèutica positiva que ajuda a potenciar el benestar físic, psicològic-emocional i social de les persones. A través de diverses dinàmiques grupals, s'estimulen les capacitats de les persones assitents, donant eines per sentir-se bé.

Preu: Gratuïta

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 1r TRIMESTRE 2019: El període d'inscripció als tallers 7 al 22 de gener 2019. Els tallers s'impartiran durant els mesos de gener , febrer, març i abril 2019. Consultar en cada monogràfic el seu propi període d'inscripció.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org