Tallers Culturals (Tallers gratuïts EAMP)

EL MENJAR S’HA D’APROFITAR: CUINA CREATIVA CONTRA EL MALBARATAMENT ALIMENTARI

Divendres 29 de juny de les 18h a les 20,30h.

29 de Juny de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

S’explicarà la gran problemàtica del malbaratament alimentari en la nostra societat i s’ensenyaran receptes d’aprofitament per a reduir-lo. També s’explicaran trucs per racionalitzar la compra d’aliments, la seva conservació i gestió.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

EL SABÓ ARTESANAL: Elaboració de sabó de roba amb oli reciclat.

Divendres 20 de juliol de les 18 a les 19:30h

20 de Juliol de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

Ensenyarem a fer sabó artesanal per rentar la roba, reciclant l'oli de cuina usat. Els participants podran endur-se’n una porció del sabó fabricat. Cal que els/les participants portin cadascú un tetrabrick buit d’un litre i oli de cuina utilitzat i ben colat

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Fem còrrer l'aigua- Taller inclòs a l'exposició

Dilluns de les 18 a les 19:30h

2 de Juliol de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

Durant el taller farem un recorregut pel cicle de l'aigua amb experiments i propostes pràctiques. Activitat adreçada a famílies amb infants entre 6 i 12 anys aproximadament. (Cada participant ha de portar una ampolla d'1,5l d'aigua buida). Cal inscripció prèvia a casalbarrieamp.org o telf. 934507013

Preu: Gratuïta

Veure sessions

L'EMBOLCALL DE L’ENTREPÀ: Fem un envàs bonic i pràctic amb tela aprofitada.

Divendres de les 18h a les 20.30h.

28 de Setembre de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

Taller de realització de bocn'roll (embolcall reutilitzable per entrepans) amb tècniques de cosir. Els participants han de portar una peça o tros de roba i un plàstic alimentari de 60x40cm aprox. (El plàstic ha de ser prou gruixut per poder-se cosir, tipus bossa de cereals gran, bossa de congelar, bossa gran de café).

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 03/09/2018

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS INTENSIUS JULIOL: El període d'inscripció als tallers 18 al 20 de juny 2018. Els tallers s'impartiran durant el mes de juliol 2018. Els/les alumnes que han cursat el trimestre abril-juny 2018 poden venir a inscriure's presencialment de manera preferent de l'11 al 15 de juny 2018.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org