Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Tallers gratuïts Espai Antoni Miró i Peris)

CLUB DE FOTOGRAFIA

Dilluns de les 19 a les 20:30h

Del 20 d'abril de 2020 al 22 de juny de 2020

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Professor/a: Casademon, Jordi

Aquesta activitat està anul·lada temporalment per la situació derivada de la crisis sanitària i és per això que no estan obertes les inscripcions. A càrrec de Fotoclub Poblenou. Si t'agrada la fotografia, vine i comparteix la teva passió. Es parlarà de tècniques, hi haurà sortides formatives, etc.

Preu: Gratuït

Dilluns
20/04/2020
Dilluns
04/05/2020
Dilluns
18/05/2020
Dilluns
08/06/2020
Dilluns
22/06/2020
Novetat!!
TALLER OBERT DE CATALÀ

tots els divendres de 17h a 18:30h

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

Aquesta activitat està anul·lada temporalment per la situació derivada de la crisis sanitària i és per això que no estan obertes les inscripcions. A càrrec de Jordi Comabella Tens un dubte lingüístic de català? Els pronoms febles se’t resisteixen? Dubtes davant les s sordes o sonores? Vine a plantejar els teus dubtes i els aclarirem entre totes i tots. Aquest taller es realitzarà al casal de barri Espai Antoni Miró Peris.

Preu: Gratuït

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 3r TRIMESTRE 2020: Del 15 al 23 de juny .Les classes s'impartiran durant el mes de juliol. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 14 h i de 16 a 21h.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud