Tallers Culturals (Tallers gratuïts EAMP)

Novetat!!

Català- Fonologia i ortografia de les vocals

els divendres de les 18.30h a les 20h

Del 12 de Gener de 2018 al 30 de Març de 2018

Espai: Espai Antoni MIró i Peris

Professor/a: Comabella Torrus, Jordi

En quest taller es treballaran els sons vocàlics, les síl·labes, els diftongs, l'accentuació i la dièresi. Tots els divendres de 18.30 a 20h, excepte el primer divendres de cada mes. Tindran preferència les persones que no estiguin fent el grup de català nivell D. Tallers trimestrals oberts i gratuïts. Cal inscripció prèvia on-line a www.farinera.org o presencialment.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Els mobles vells, com nous 2: Reparem la tapisseria

Divendres de les 18h a les 20.30h

23 de Febrer de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

Professor/a: Reparat , Millor que Nou!

A càrrec de Reparat, Millor que Nou! Ensenyarem a netejar i mantenir la tapisseria així com fer senzilles reparacions del tèxtil, el farciment o les molles. Si ho desitgen els/les participants poden portar un petit moble pel que tinguin dubtes de tapisseria.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

La Casa neta: Netegem la llar respectant el medi i la salut

Divendres de les 18h a les 20.30h

23 de Març de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

Professor/a: Reparat , Millor que Nou!

A càrrec de Reparat, Millor que Nou! Ensenyarem com netejar la llar usant el mínim de productes i el màxim d’innocus pel medi i per la salut. També posarem el focus en la brossa que generem, sobretot de paper i envasos, i com la podem reduir.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Microhorts, brots i germinats

Divendres de les 18 a les 19,30h

16 de Febrer de 2018

Espai: SALA GRAN (EAMP)

Professor/a: La Fàbrica del Sol, Sembra Natura

A càrrec de Sembra Natura. Desenvoluparem el nostre propi microhort de germinats a partir de llavors autòctones i ecològiques. El taller mostra com fabricar un microhort per poder fer créixer els nostres propis germinats a partir de llavors. La pràctica que es durà a terme és la fabricació de tres germinadores fetes amb materials reciclats. Cal portar: pots de vidre i recipients de plàstic baixos i no gaire grans (per exemple envasos de margarina o carmanyoles sense tapa).

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS GENER-FEBRER-MARÇ: El període d'inscripció als tallers és del 8 al 17 de gener 2018. Els tallers s'impartiran durant els mesos de gener, febrer i març 2018. Els/les alumnes que han cursat el trimestre octubre-desembre 2017 poden venir a inscriure's presencialment de manera preferent del 4 al 15 de desembre 2017.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Monturiol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Centre cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org