Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Monogràfic (Farinera))

Novetat!!
PASSEJADES HISTÒRIQUES “2.000 anys de ciutat a través dels seus carrers"

dimecres de 10.30 a 13h

Del 3 de febrer de 2021 al 17 de març de 2021

Espai: Centre Cultural la Farinera del Clot

Professor/a: Mireia Pons de, Passejant per Barcelona (Guia Oficial)

MODALITAT PRESENCIAL
Barcelona és una caixa de sorpreses amb un llegat i riquesa històrica que no deixa indiferent. Les passejades històriques estan pensades per descobrir, sessió a sessió, un racó diferent de la ciutat i aprendre a veure-la i viure-la amb uns altres ulls. Cada sessió tindrà una durada aproximada de 2.5 h i s'iniciarà al punt de trobada corresponent.

En cas de confinament o restriccions sanitàries aquest monogràfic farà les seves classes una part teòrica online i visites individuals.

Preu: 48,64 € (IVA inclòs)

Dimecres
03/02/2021
Dimecres
17/02/2021
Dimecres
03/03/2021
Dimecres
17/03/2021
Novetat!!
JA SAPS COMPRAR TEIXITS?

divendres de 17:30 a 19:30h

Del 5 de març de 2021 al 12 de març de 2021

Espai: TALLER 6 (CCLFC)

Professor/a: Montse Pérez del taller, siNesteSia

MODALITAT PRESENCIAL
Endinsa’t en el món de les teles i teixits i descobreix quins tipus són els més adients en funció del patró. Es farà una classe teòrica i una altra de pràctica en una botiga per poder veure in situ cada un dels seus usos.

En cas de confinament o restriccions sanitàries aquest monogràfic farà les seves classes on-line.

Preu: 19,46 € (IVA inclòs)

Divendres
05/03/2021
Divendres
12/03/2021
Novetat!!
EINES DE REGULACIÓ EMOCIONAL EN TEMPS DIFICILS

divendres de 18 a 20 h

Del 5 de març de 2021 al 12 de març de 2021

Espai: TALLER 1 ( CCLFC)

MODALITAT PRESENCIAL
Amb aquest seminari aprendrem a conèixer i a reconèixer les nostres emocions i els condicionants implicats en el nostre sentir que, sovint, ens fan ser molt reactius davant les circumstàncies que vivim, afectant la nostra experiència present. Aprendrem a comprendre el nostre univers emocional i desenvoluparem recursos pràctics per poder gestionar les emocions.

En cas de confinament o restriccions aquest monogràfic es faria online.

Preu: 19,46 € (IVA inclòs)

Divendres
05/03/2021
Divendres
12/03/2021

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 1r TRIMESTRE 2021: Del 16 de desembre 2020 al 6 de gener 2021 .Les classes s'impartiran durant el mes de gener , febrer i març 2021. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 21h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos a les càpsules i monogràfics consulteu a cada activitat el seu propi període d'inscripció

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud