Logo del centre cívic

Tallers Culturals (TIC - Farinera)

Novetat!!
CERCA DE FEINA

Dimecres de 15 a 19h

8 de setembre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Revisarem les plataformes principals de cerca de feina i consells sobre el seu ús. Veurem com fer un bon currículum perquè sigui potent en la forma i en el fons. També compartirem recomanacions per a fer entrevistes de feina presencialment i on-line.

Preu: Gratuït

Dimecres
08/09/2021
Novetat!!
APRÈN MÉS DEL TEU TELÈFON MÒBIL

Dimecres de 15 a 16h

15 de setembre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Aprendràs a treure-li tot el profit al teu smartphone a nivell de configuració d'ajustos, d'aplicacions útils, ús del gmail al mòbil, fotos i videos.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/09/2021
Novetat!!
EMMAGATZEMATGE AL NÚVOL : GOOGLE DRIVE I GOOGLE PHOTOS

Dimecres de 17 a 19h

15 de setembre de 2021

Espai: Centre Cultural la Farinera del Clot

Google Drive és una eina de emmagatzematge en el núvol desenvolupada per Google. Trobaràs editor de text, full de càlcul, presentacions i calendari. Permet compartir arxius amb altres usuaris Google Photos: no perdis mai cap record, totes les fotos que facis des d'un dispositiu amb la còpia de seguretat activada es desaran al teu compte de Google.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/09/2021
Novetat!!
APP: LA MEVA SALUT

Dimecres de 15 a 16h

22 de setembre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Coneixeràs què és l'aplicatiu web de La meva Salut. Veuràs les funcionalitats que té, incloent la e-consulta. Et podràs donar d'alta si no ho estàs en la mateixa sessió.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/09/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 3r TRIMESTRE 2021: Del 10 al 21 de juny de 2021 .Les classes s'impartiran durant els mesos de juny i juliol de 2021. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 21h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos a les càpsules i monogràfics consulteu a cada activitat el seu propi període d'inscripció

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud