Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (FARINERA MÚSICA)

Novetat!!
JOAKY presenta "LA MEMORIA QUE TANTO DESCUIDE"
Logo de l'activitat JOAKY presenta

dissabte de 21 a 22:30h

15 de febrer de 2020

Espai: Centre Cultural la Farinera del Clot

A càrrec de Joaky.
Les cançons de "La memoria que tanto descuidé" tracen un viatge a través de la memòria sentimental que va anar forjant-se amb el pas dels anys. Sota la producció i direcció musical de Raúl Márquez ens arriba aquesta proposta de tall intimista que fusiona al cantautor amb noves músiques com el folk o el pop.

CALIU, CICLE D'HIVERN 2020.

Preu: 5,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
15/02/2020
Novetat!!
CLÀUDIA CABERO
Logo de l'activitat CLÀUDIA CABERO

dissabte de 21 a 22:30h

21 de març de 2020

Espai: TEATRE (CCLFC)

A càrrec de Clàudia Cabero.
Clàudia Cabero presenta el seu últim disc Aorta (U98 Music, 2019), a quatre mans i quatre peus, amb el guitarrista i productor de l'àlbum Pau Romero. Aquest treball inclou cançons pròpies i peces tradicionals en les quals batega un esperit compartit amb els vincles d'amistat i família.

CALIU, CICLE D'HIVERN 2020.

Preu: 5,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
21/03/2020

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 1r TRIMESTRE 2020: El període d'inscripció als tallers és del 8 al 15 de Gener 2020. Els tallers s'impartiran durant els mesos de gener, febrer i març 2020.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud