Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Tallers gratuïts Espai Antoni Miró i Peris)

Novetat!!
EMBOLCALLS SOSTENIBLES

de

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Reparat, millor que nou. A partir de retalls d’embalatges, caixes de cartró i ampolles de plàstic buides i netes, realitzarem embolcalls originals pels nostres regals. Els participants hauran de portar envasos de plàstic o cartró, restes de cordills o llanes. Aquesta activitat es realitzarà al casal de barri Espai Antoni Miró Peris.

Preu: Gratuït

Novetat!!
HORT VERTICAL

Dilluns 28 d''''octubre de 17h a 19h

28 d'octubre de 2019

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Sembra Natura. Aquest taller ens ensenyarà a plantar una hortalissa de tardor en un hort vertical. Sovint, les nostres cases no disposen d’espai suficient per a poder tenir-hi un hort o fins i tot, una taula de cultiu. Crear un petit hort vertical i penjar-lo de la paret pot ser una bona solució per a poder plantar alguna hortalissa a casa. Aquesta activitat es realitzarà al casal de barri Espai Antoni Miró Peris.

Preu: Gratuït

Dilluns
28/10/2019
Novetat!!
NATURALITZEM LA PLAÇA

Divendres 18 d''''octubre de 17h a 19h

18 d'octubre de 2019

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Maria Toral d’Educahorts, dins de la setmana de l’APLEC d’agricultura urbana. Vine a omplir de vida els escocells de la plaça Carme Montoriol! Posarem terra, adob i plantarem diverses plantes aromàtiques i mel·líferes dins els escocells. Aquesta activitat es realitzarà al casal de barri Espai Antoni Miró Peris.

Preu: Gratuït

Divendres
18/10/2019
Novetat!!
REPARACIÓ DE MOBLES

Dilluns 7 d''octubre de 18:00h a 20:30h

7 d'octubre de 2019

Espai: Espai Antoni Miró i Peris - Pl Carme Montoriol 10-

A càrrec de Reparat, millor que nou. A partir del mobiliari aportat pels participants, procedent de deixalleries i/o material aportat pels talleristes, s’explicarà com solucionar i tractar alguns dels desperfectes del mobiliari domèstic. Aquesta activitat es realitzarà al casal de barri Espai Antoni Miró Peris.

Preu: Gratuït

Dilluns
07/10/2019

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4rt TRIMESTRE 2019: El període d'inscripció als tallers és del 16 al 27 de setembre 2019. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'octubre , novembre i desembre 2019.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud