Logo del centre cívic

Tallers Culturals (TIC - Farinera)

Novetat!!
CANVA

Dimecres de 17 a 19h ( sessió 1 ) i 15:30 a 17:30 ( sessió 2)

Del 22 de setembre de 2021 al 29 de setembre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Al llarg de les dues sessions aprendràs a donar d'alta un compte de Canva ( si no el tens), veure el procès de creació d'un cartell a partir d'una plantilla. Revisarem tots els tipus de plantilles disponibles perquè vegis quines et poden ser més útils. I farem infinitat de variacions per veure que és molt senzill treballar amb Canva.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/09/2021
Dimecres
29/09/2021
Novetat!!
INICIACIÓ WORD

Dimecres de 15:30 a 17:30h

Del 6 d'octubre de 2021 al 13 d'octubre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Al llarg de les dues sessions aprendràs a utilitzar les funcions bàsiques de Word: crear documents senzills, personalitzar el seu format, inserir taules, configurar el disseny de la pàgina, convertir en pdf i particularitats de la impressió de documents.

Preu: Gratuït

Dimecres
06/10/2021
Dimecres
13/10/2021
Novetat!!
INICIACIÓ EXCEL

Dimecres de 15:30 a 17:30h

Del 20 d'octubre de 2021 al 27 d'octubre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Al llarg de les dues sessions aprendràs a treballar amb el programa i desenvolupar un full de càlcul bàsic d'ús quotidià. Treball amb columnes , files o fulls. Preparació per imprimir. Condicionar formats bàsics. Treballar amb fòrmules bàsiques necessàries i imprescindibles.

Preu: Gratuït

Dimecres
20/10/2021
Dimecres
27/10/2021
Novetat!!
LINKEDIN

Dimecres de 15:30 a 17:30h

3 de novembre de 2021

Espai: TALLER 5 (CCLFC)

Linkedin és una xarxa social enfocada an l'àmbit laboral i empresarial. Veurem com fer un perfil ben complert a lonkedin, on destaqui la teva experiència, els teus coneixements i interessos. Veurem com incrementar els contactes i amb quin criteri, així com consells per a fer publicacions.

Preu: Gratuït

Dimecres
03/11/2021
    Anterior    1  2  Següent    

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 3r TRIMESTRE 2021: Del 10 al 21 de juny de 2021 .Les classes s'impartiran durant els mesos de juny i juliol de 2021. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 21h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos a les càpsules i monogràfics consulteu a cada activitat el seu propi període d'inscripció

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud