Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (AUDIOVISUALS BCN DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!!
GIMME DANGER

Dijous de 19 a 20:45h

14 de novembre de 2019

Espai: TEATRE (CCLFC)

Jim Jarmusch / United States / 108 min./ 2016/ English.
" Gimme danger" comença per la derrota: el dia en què Stooges llancen la tovallola i tornen a casa dels pares; el punt de rendició. És un truc de Jim Jarmusch. Allò exhilarant ven ara. Gimme danger és un documental mestre. A través d'entrevistes amb membres i afins, especialment els Asheton, James Williamson i Jim Ostenberg " en el paper d'Iggy Popo" ( que parla des del quarto de la rentadora) , i amb l'ajut d'animació i talls televisius, el film traça tota la història de la banda, un quartet que avui és mític " però llavors era merda".
PROJECCIÓ DINS DEL CICLE DE CINEMA IN-EDIT ON TOUR.

Preu: Gratuït

Dijous
14/11/2019
Novetat!!
WE LIKE IT LIKE THAT. THE STORY OF THE LATIN BOOGALOO.

Dijous de 19 a 20:15h

12 de desembre de 2019

Espai: TEATRE (CCLFC)

Mathew Ramirez Warren/ United States/ 78 min./ 2014/ English.
Molts ho van veure com a una moda o una avantsala de la salsa ( més seriosa, més arrelada), però el boogaloo va ser el GRAN so hispà, urbà i molón del NY 60's. Jove i fresc però fill de la tradició, el bugalú va donar identitat a una comunitat. Aquest és el film de la seva nativitat, coronació i crucifixió, amb tots els apòstols donant fe.
PROJECCIÓ DINS DEL CICLE DE CINEMA IN-EDIT ON TOUR.

Preu: Gratuït

Dijous
12/12/2019

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4rt TRIMESTRE 2019: El període d'inscripció als tallers és del 16 al 27 de setembre 2019. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'octubre , novembre i desembre 2019.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud