Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (AUDIOVISUALS BCN DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!!
SHUT UP AND PLAY THE PIANO

Dimarts de 19 a 20:30h

6 d'octubre de 2020

Espai: TEATRE (CCLFC)

Phillip Jedicke/ Alemania/ 82 min,/ 2018.
De l'electro rap a la música clàssica de piano, de Mont-real a París passant per Berlín, ficció i realitat es fonen en un viatge al món de Chilly Gonzales curull d'humor i megalomania.
PROJECCIÓ DINS EL CICLE DE CINEMA IN-EDIT ON TOUR.

Preu: Gratuït

Dimarts
06/10/2020
Novetat!!
PJ HARVEY : A DOG CALLED MONEY

DIMARTS de 19 a 20:30h

20 d'octubre de 2020

Espai: TEATRE (CCLFC)

Seamus Murphy / Ireland, UK / 90 min./ 2019/ English.
Testimoniatge visual del procés creatiu de l'àlbum de PJ Harvey The Hope Six Demolition Project ( 2016). De l'Afganistan, Kosovo i els guetos de Washington DC al soterrani londinenc en el qual el públic va poder presenciar el seu enregistrament.
PROJECCIÓ DINS EL CICLE DE CINEMA IN-EDIT ON TOUR.

Preu: Gratuït

Dimarts
20/10/2020
Novetat!!
LAMBERT & STAMP
Logo de l'activitat LAMBERT & STAMP

dijous de 19 a 21h

19 de novembre de 2020

Espai: TEATRE (CCLFC)

James D. Cooper / 2014 / EUA / 117 min.
Una amistat que va canviar el rock. Kit Lambert (classe alta, gai) i Chris Stamp (classe obrera, hetero) s'associen com managers de The Who, modelant a grup i audiència al seu pas. Una obra profunda, vibrant, plena d’anècdotes i reflexions profundes. Mods, joventut, rebel·lió, The Who, classe, pop, art: està tot aquí.
PROJECCIÓ DINS EL CICLE DE CINEMA IN-EDIT ON TOUR.

Preu: Gratuït

Dijous
19/11/2020
Novetat!!
WHEN TOU ARE STRANGE: A FILM ABOUT THE DOORS
Logo de l'activitat WHEN TOU ARE STRANGE: A FILM ABOUT THE DOORS

dijous de 19 a 20:30h

3 de desembre de 2020

Espai: TEATRE (CCLFC)

Tom DiCillo / USA / 86 min,/ 2009
Si The Doors d'Oliver Stone va ser el pitjor biopic de la història, heus aquí el seu oposat: el documental sobre el grup més mític del rock. Tom DiCillo dirigeix amb mestratge una cascada de metratge de 1965 fins a 1971 per a permetre'ns l'entrada a les portes de la percepció. Amb la narració de Johnny Depp.
PROJECCIÓ DINS EL CICLE DE CINEMA IN-EDIT ON TOUR.

Preu: Gratuït

Dijous
03/12/2020

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4r TRIMESTRE 2020: Del 7 al 19 de setembre 2020 .Les classes s'impartiran durant el mes de setembre, octubre , novembre i desembre 2020. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 14 h i de 16 a 21h.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud