Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (FARINERA ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
ISHTAR
Logo de l'activitat ISHTAR

dijous de 20 a 21:30h

10 de febrer de 2022

Espai: TEATRE (CCLFC)


A càrrec de la cia. Les Candidates.


Dues dones soles en un descampat. Un espai urbà desangelat en el qual elles esperen el proper transport diürn, després d’haver acabat els seus respectius torns nocturns de feina en un hospital. En aquesta espera, en aquest no lloc i no temps, elles comparteixen allò que més amaguen: el fet de no encaixar, la seves soledats i què desitgen de la seva vida. En aquest ambient post apocalíptic és instintiu i gairebé necessari dialogar amb una divinitat com Ishtar. Dialogar per projectar una vida diferent a la que tenen en el present i transformar-la en la seva pròpia auto ficció. Però aquestes personalitats inventades no seran benvingudes pel control invisible (o no) de la societat....

ESPECATCLE CREAT EN RESIDÈNCIA ESCÈNICA A LA FARINERA.

Preu: 5,50 € (IVA inclòs)

Dijous
10/02/2022
Novetat!!
8è CONCURS DE DONES MONOLOGUISTES
Logo de l'activitat 8è CONCURS DE DONES MONOLOGUISTES

divendres de 20 a 22h

18 de febrer de 2022

Espai: TEATRE (CCLFC)

Presentació a càrrec de Impro Barcelona.
Després de l’èxit de les darreres edicions, arriba la 8a Final del Concurs de Monòlegs humorístics de dones. Les finalistes del certamen ens mostraran la seva proposta d’entre les que s’escolliran dues guanyadores. Tot plegat presentat per Impro BarcelonaESPECTACLE DINS LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE DE DONES CREADORES MÉS QUE MUSES 2022

Espectacle gratuït.

Preu: Gratuït

Divendres
18/02/2022
Novetat!!
ON VAS, MOBY DICK?
Logo de l'activitat ON VAS, MOBY DICK?

diumenge de 12 a 13h

23 de gener de 2022

Espai: TEATRE (CCLFC)


A càrrec de la cia. Centre de titelles de Lleida.


Adaptació lliure del clàssic d'Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, la projecció d'animacions i les cançons ens endinsaran en la història d'una gran balena blanca, Moby Dick. A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat , que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.


ESPECTACLE DINS LA PROGRAMACIÓ INFANTIL " FARINETES , PROGRAMACIÓ TEATRAL PER ESPECTADORS MENUTS"

Els infants a partir de 3 anys inclosos paguen. Edat recomanda de 3 a 8 anys.

Preu: 4,50 € (IVA inclòs)

Diumenge
23/01/2022

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 1r TRIMESTRE 2022: Del 3 al 12 de gener 2022 .Les classes s'impartiran durant els mesos de gener , febrer i març 2022. Us preguem que prioritzeu la formalització de la vostre inscripció de manera telemàtica. Si heu d'aportar documentació requerida per gaudir d'algun descompte podeu fer la vostre inscripció de manera presencial de 10 a 22h de dilluns a divendres. Per apuntar-vos a les càpsules i monogràfics consulteu a cada activitat el seu propi període d'inscripció

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) aquesta activitat s’adaptarà per a que pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la que es continuarà oferint l’activitat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud