Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TEATRE BCN DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!!
FAIRFLY

divendres de 21 a 22:30h

18 d'octubre de 2019

Espai: TEATRE (CCLFC)

A càrrec de la Cia. La Calòrica.
Imagineu ( el destí no ho vulgui) que la vostra empresa està a punt d'aplicar un ERO i que esteu més que convençuts que teniu tots els números del bombo. Potser us armeu de megàfons i crideu a les barricades per salvar la humanitat. O potser us apressareu a salvar-vos, només vosaltres, i a entrar en la categoria d'emprenedor de l'any.

Imagineu el que imagineu, a " Fairfly" us hi veureu reflectits amb tots els ets i molts més uts...I, malgrat que fa pupa, també és catàrtic, alliberador i molt, molt divertit.

Preu: Gratuït

Divendres
18/10/2019
Novetat!!
5 HISTÒRIES DIFERENTS

diumenge de 12 a 13h

10 de novembre de 2019

Espai: TEATRE (CCLFC)


Un ventilador que es mou a poc a poc, un arquet de violí que s'ha quedat sord, una làmpada que no fa llum, un coixí amorós que no pot abraçar...Però el ventilador no para de girar, a l'arquet li agrada la música, la làmpada brilla quan somriu i el coixí ens dona escalfor quan estem tristos...

Són " Cinc històries diferents" i , per poder compartir les seves aventures, només cal caminar al pas que maruqen els seus protagonistes, cantar al seu ritme, enfocar el seu camí i compartir el seu amor.

Hi esteu disposats?

Teatre per a tots els públics. Espectacle familiar adaptat en llengua de signes.

Preu: Gratuït

Diumenge
10/11/2019
Novetat!!
RASTRES-ARGELERS

divendres de 21 a 22:30h

29 de novembre de 2019

Espai: TEATRE (CCLFC)

A càrrec d'Aina Huguet.
Només hi havia la sorra de la platja. I aigua de mar. I desesperació. I por. I fred. I gana. I 100.000 persones refugiades que ho havien perdut tot. Així era el camp de concentració que el Govern francès va construir a la platja d'Argelers per rebre part del mig milió de persones que van fugir d'Espanya per la Guerra Civil. Soldats, sí. Però també dones. I ancians. I infants. Tots ells, vençuts. Com les dues dones de qui ara recuperem els rastres.

Preu: Gratuït

Divendres
29/11/2019
Novetat!!
ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA

divendres de 21 a 22:30h

13 de desembre de 2019

Espai: TEATRE (CCLFC)

A càrrec de la Cia. José y sus Hermanas.
Són aquelles cadiretes d'escola que van poblar la nostra infància , un tron per recordar ?. Les va carregar el diable amb veritats que no han de ser qüestionades perquè són veritats inqüestionables ?. L'escola ens ha de fer més grans, més lliures, més savis ?

José y sus Hermanas busca preguntes, més que respostes, en un espectacle que vol allò que l'escola moltes vegades ni intenta: fer-nos qüestionar la nostra societat, en aquest cas, el seu sistema educatiu, que és el pal de paller per construir-nos i dibuixar-nos.

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019

Període d'inscripcions

INSCRIPCIONS TALLERS 4rt TRIMESTRE 2019: El període d'inscripció als tallers és del 16 al 27 de setembre 2019. Els tallers s'impartiran durant els mesos d'octubre , novembre i desembre 2019.

Inscripcions on line

Pagament amb tarjeta bancària.

La inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

En cas de no disposar de targeta, la inscripció haurà de ser presencial i el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si en el cas de fer el pagament on line la teva targeta és denegada cal tornar a iniciar el procés d'inscripció.

Inscripcions presencials

CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT: a Gran Via de les Corts Catalanes, 837. De dilluns a divendres de 10,00 a 22,00 h

ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS: a plaça de Carme Montoriol, 10. Dimecres de 10.30 a 13.30h i de dilluns a divendres de 16.30 a 21h

Pagament amb targeta. En cas de no disposar de targeta, el pagament es podrà fer a les oficines de l’entitat bancària que s’indicarà.

Si es paga amb targeta caldrà presentar el DNI del titular. Si el pagament es fa a través de les oficines de l’entitat bancària, caldrà presentar el comprovant de l’ingrés en un termini màxim de tres dies naturals després d’haver efectuat la matrícula.

Condicions de la matrícula

No es podran matricular persones menors de 18 anys.(Excepte en els cursos específics per a infants)

Un cop matriculat al curs, no es retornaran en cap cas els diners de la matrícula. Només es retornaran els diners si el curs matriculat queda anul•lat.

Per beneficiar-te de la reducció del 50% com a aturat ens els tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot cal que facis la inscripció i presentis la documentació presencialment. Aquest descompte és vàlid únicament pels tallers trimestrals del Centre Cultural la Farinera del Clot. (condicions: http://bit.ly/1gG7HWb)

Els cursos amb un cost extra de material no s’inclou al preu total del taller. En cada cas s’especifica l’import que es pagarà el primer dia del curs.

Per accedir a l'ajut per a persones amb discapacitat contacta amb el centre per tal de saber quina documentació cal presentar. Aquestes inscripcions són únicament presencials i només pels tallers del Centre Cultural la Farinera del Clot.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Federació d'Entitats del Clot - Camp de l'Arpa (G58293150) | Gran via de les Corts Catalanes ,837
direccio@farinera.org

Centre Cívic
CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT

Gran Via de les Corts Catalanes, 837
08018 Barcelona
932918080
informacio@farinera.org

Logo Miram Cloud